Вівторок, 30 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Демобілізовані лісівники цікавились чому закривають цехи переробки деревини
Розділ Бізнес

У Подільському лісовому офісі провели зустріч з 77 демобілізованими лісівниками філій. Ще майже 300 воїнів сьогодні продовжують захищати країну. Загалом службу в ЗСУ від початку повномасштабної війни пройшли понад 400 працівників з Буковини, Хмельниччини та Тернопільщини.

На Шепетівщині поліцейський офіцер громади розкрив крадіжку мобільного телефону. Подія сталася в одному з сіл Грицівської тергромади, що на Шепетівщині.

У Хмельницькому поліцейські оголосили підозру чоловікові, який викрав квіти з-під портрета загиблого воїна на Алеї Героїв. Зловмисником виявився 23-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини. До того ж, стосовно нього у суді на розгляді вже перебуває кримінальне провадження за вчинення іншої крадіжки.

Уряд не змінюватиме тариф на електроенергію для населення цієї зими. Про це під час засідання Кабмінету міністрів України повідомив прем'єр Денис Шмигаль.

Славутська громада провела у вічність захисника України Дмитра Андрюхова
Розділ Події

Сьогодні, 30 січня, славутчани провели в останню земну дорогу та місця вічного спочинку сина України, нашого земляка Андрюхова Дмитра Ігоровича. Про це повідомила Пресслужба Славутського МВК.

Учора, 29 січня, близько другої ночі в місті Острог Рівненської області агресивний 54-річний чоловік наніс працівнику сектору реагування патрульної поліції ВП № 3 тілесні ушкодження. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Після півтора року пошуків і сподівань у Шепетівці попрощались зі старшим сержантом В’ячеславом Левковичем
Розділ Події

Сьогодні велике горе знову зібрало Шепетівську громаду, щоб вшанувати та попрощатися з шепетівчанином, головним сержантом стрілецької роти військової частини, старшим сержантом В’ячеславом Миколайовичем Левковичем, ще одним воїном, який віддав своє життя, захищаючи Україну.

На Шепетівщині поліцейські навчались ефективно протидіяти тривожності та стресу. В рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я, запровадженої за ініціативи першої леді Олени Зеленської, поліцейські психологи проводять корисні тренінги із саморегуляції для особового складу підрозділів.

Кілька тижнів тому одному з депутатів Славутської міської ради надійшла інформація, що пристрої освітлення території, яка використовується Церквою Різдва Пресвятої Богородиці (УПЦ МП), вмикаються синхронно з вуличним освітленням міста і, ймовірно, під’єднані до мережі вуличного освітлення міста. 

Вихованці Шепетівської КДЮСШ здобули нагороди чемпіонату з легкої атлетики
Розділ Спорт

26 січня 2024 року в місті Хмельницький відбувся відкритий чемпіонат Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2009 року народження і молодших. До участі у чемпіонаті було заявлено 8 команд з різних куточків Хмельниччини, загальною кількістю понад 130 учасників.

0
репостів
0
репостів