За даними спостережень метеостанцій області, середня за місяць температура повітря склала 11,6-12,6⁰ тепла, що на 2,7-3,0⁰ вище за кліматичну норму. Про це повідомив Хмельницький обласний центр з гідрометеорології.
Кількість придбаних БПЛА громадами та місцевими адміністраціями для потреб ЗСУ від початку повномасштабної війни з 24 лютого 2022 року по 24 лютого 2024 року складає 36248 шт та 60 комплектів на суму  2 млрд  763 млн 287 тис грн. Про це йдеться у статистиці Громадського моніторингу України.
Перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін підписав наказ щодо комендантської години у пасхальну ніч на території області. Її не відмінили, але буде тривати вона на дві години коротше
Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області вкотре звертається до користувачів дорожньої інфраструктури Шепетівщини. Приводом стали викинуті будівельні відходи на об'їзні дорозі Шепетівки.
На Шепетівщині впродовж місяця очільники поліцейських підрозділів звітували перед громадами про стан криміногенної обстановки. Під час прямого діалогу з правоохоронцями жителі громад району висловили свої побажання щодо покращення безпекового середовища та отримали відповіді від фахівців на актуальні для них питання.
Програма «Transparent cities/Прозорі міста» надіслала повторний запит Шепетівській міській раді щодо виконання Закону про деколонізацію. Як виявилось попередній був надісланий на стару неактуальну адресу. Про це розповіли активісти у відповіді на нашого листа.
До уваги мешканців громади! Зверніть увагу, що з 6 по 11 травня 2024 року, з 8:00 до 17:00 на території міського кладовища буде обмежено рух приватного автотранспорту для забезпечення роботи технологічного транспорту комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство Шепетівської міської ради».
Рідкісного лісового кота зафіксували лісівники за допомогою фотопастки. Тварина потрапила в об'єктив на Хмельниччині. Цей вид занесено до Червоної книги України, Червоного списку Міжнародного союзу охорони природи, CITES та Бернської конвенції.
0
репостів
0
репостів