Першого дня травня на території Хмельницької області зареєстровано шість пожеж. Дві з них сталось на території Шепетівського району.
У Шепетівці слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 67-річний велосипедист. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.
Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру заступнику командира одного з підрозділів служби судової охорони у Хмельницькій області. За 20 тис. доларів США він обіцяв фігуранту кримінального провадження Бюро «допомогти» йому закрити справу.
На Хмельниччині поліцейські оголосили підозру чоловікові, який викрав квіти з могили полеглого захисника. За наругу над могилою 39-річному зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі.
На Шепетівщині суд виніс вирок домашньому насильнику. 40-річний житель Ізяславщини тривалий час погрожував та ображав свого батька, з яким проживав.
Сьогодні 30 квітня 2024 року анонімні Телеграм-канали поширили фейкову інформації про нібито позаштатну ситуацію на Хмельницькій АЕС, що спричинила підвищення радіаційного фону у Хмельницькій та Рівненській областях.
Судилківська громада отримала страшну та болючу звістка з фронту: стало відомо, що Герой-захисник рідної землі Коренський Іван Володимирович, житель села Городище, повертається додому «на щиті».
48-річна жителька Шепетівщини постане перед судом за вбивство свого чоловіка. За скоєне зловмисниці загрожує до 15 років ув’язнення. Слідчі вже скерували обвинувальний акт до суду.
0
репостів
0
репостів