У селі Поляна на вічний спочинок провели захисника Шемчука Сергія
Розділ Події
Сьогодні, 4 травня 2024 року зі скорботою та болем у душі останнім земним шляхом до місця спочинку провели Захисника рідної землі Шемчука Сергія Олексійовича, жителя села Поляна Шепетівського району.
Прикордонники, воєнний госпіталь, представлення начальника ОВА: президент відвідав Хмельниччину
Розділ Події
Сьогодні, 3 травня, Хмельниччину з робочим візитом відвідав Президент України Володимир Зеленський. Провів нараду щодо безпекової та соціально-економічної ситуації, відвідав Національну академіїю Державної прикордонної служби, відвідав госпіталь у Хмельницькому, де надають спеціалізовану допомогу військовослужбовцям Сил оборони.
Зв’язок з захисником обірвався в серпні минулого року: на щиті повернувся Лотоцький Сергій
Розділ Події
Сьогодні, 3 травня був важкий день для Білогірської громади. День сповнений смутку та жалоби. Схиливши голови, ставши навколішки, мешканці нашого краю зустрічали свого захисника.
Воїн Макарук Віктор Йосипович назавжди повернувся додому
Розділ Події
Цими днями 51-річний ізяславчанин, штаб-сержант, навідник 2 десантно-штурмового відділення 1 десантно-штурмового взводу 6 десантно-штурмової роти десантно-штурмового батальйону Макарук Віктор Йосипович назавжди повернувся додому, щоб нарешті знайти спочинок у рідному краю.
У Плесенській гімназії відбувся Великодній благодійний ярмарок
Розділ Події
Сьогодні, 2 травня в Плесенській гімназії відбувся Великодній благодійний ярмарок. Смаколики, виготовлені дбайливими руками батьків, працівників гімназії, ЗДО "Пролісок", Плесенської бібліотеки-філії 4 публічної бібліотеки, користувалися неабияким попитом. 
На Шепетівщині прощались із захисником Кордасом Ігорем Івановичем
Розділ Події
Полонська громада попрощалася із своїм захисником Кордасом Ігорем Івановичем (1980-2024 рр). Про це розповіли на сторінці міської ради.
У Ганнопільській громаді вшанували полеглих захисників
Розділ Події
Війна стала найбільшим випробуванням для нас, українців, для нашої національної гідності та волелюбності. У цьому страшному конфлікті, який розпочався у 2014 році, загинули тисячі військових та мирних жителів, серед яких і 15 воїнів – Герої Ганнопільської громади. 28.04.2024 року відбулося вшанування Героїв на Алеї Слави - Захисників України, з числа мешканців та уродженців краю, які віддали свої життя за Батьківщину в російсько-українській війні.
День без повісток: у Хмельницькому відбувся інформаційно-рекрутинговий захід
Розділ Події
Цими вихідними за підтримки Хмельницької ОВА у обласному центрі відбувся інформаційно-рекрутинговий захід під назвою "День без повісток". Захід було організовано з метою ознайомлення місцевого населення з новим підрозділом окремого полку "РЕЙНДЖЕР" для заохочення до проходження військової служби в лавах цього елітного спецпідрозділу.
0
репостів
0
репостів