В межах ініціативи «НАСІННЯ ПЕРЕМОГИ» проєкту “Згуртовані громади”, який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID аграрного та сільського розвитку (АГРО) у Шепетівській міській територіальній громаді продовжують передачу мешканцям насіння овочевих культур до посівної 2024 року.
Завтра українці будуть відзначати Великдень. Цьогоріч традиційне світле свято пройде знову в умовах воєнного стану. Але попри все, віряни все одно будуть відвідувати святкові богослужіння та святитимуть паски.
Начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков вручив родинам загиблих військовослужбовців державні нагороди, які присвоєно Указами Президента України шістьом військовослужбовцям (посмертно).
З 4 травня автомобілі, на яких кандидати у водії здійснюють практичну підготовку та складають іспити, позначатимуться по-новому. На цих транспортних засобах зміниться розпізнавальний знак «У» на «Н».
Судилківська громада знову зазнала втрати, знову клята війна забрала життя молодого чоловіка. З глибоким сумом і скорботою повідомляємо, що 1 травня 2024 року обірвалося життя нашого земляка, жителя села Поляна, Шемчука Сергія Олексійовича, 1985 року народження.
Президент України Володимир Зеленський призначив головою Хмельницької обласної державної адміністрації Тюріна Сергія Григоровича. Відповідний указ №268/2024 Глава держави підписав 2 травня 2024 року.
Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької ОВА повідомив про початок імунізації диких м’ясоїдних тварин області.
Електронний кабінет військовозобов’язаного стане доступним для користувачів 18 травня. Про це в ефірі «Радіо Свобода» повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.
0
репостів
0
репостів