Розділ Події

На Шепетівщині попрощалися з десантником Максимчуком Станіславом

Автор 05 травня 2024, 21:25

Сьогодні, 4 травня, Сахновецька громада Шепетівського району зустрічала загиблого Захисника України, жителя Теліжинецького старостинського округу, Максимчука Станіслава Миколайовича.

Траурний кортеж з тілом Героя прямував з міста Хмельницького через с. Свириди, с. Нове Село, с.Сахнівці, до будинку матері в селі Теліжинці.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Житель села Теліженці Максимчук Станіслав Миколайович народився 16 червня 1999 року.

Був учнем Хмельницького професійного ліцею електроніки та навчався за професією "Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування".

Став на захист Батьківщини, та на жаль загинув 29 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання. Життя обірвалось в районі села Новомихайлівка, Покровського району, Донецької області.

Служив на посаді старшого стрільця 2 десантно-штурмового відділення 1десантно-штурмового взводу 5 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону, військової частини А0224.

Сахновецька сільська рада, виконавчий комітет, сільський голова Олександр ШРЕЙДЕР, уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу загибелі Станіслава Максимчука – та розділяють їх горе.

Світла пам’ять Герою! У скорботі низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам’яттю.

0
репостів
0
репостів