Розділ Події

На другий день повномасштабного вторгнення пішов до ЗСУ: прощались із Юрієм Андрійчуком

Автор 06 травня 2024, 16:07

Грицівська громада у жалобі: 6 травня 2024 року зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели захисника рідної землі, солдата-навідника Юрія Андрійчука.

Народився 6 травня 1978 року в селі Лотівка, де пройшло його дитинство та шкільні роки. Здобув освіту в Грицівському ВПУ-38, де і зустрів свою другу половинку, створив сім’ю, в якій зростало троє діток – два сина і дочка.

На другий день після повномасштабного вторгнення російського агресора Юрій не задумуючись 25.02.2022 року вступив до ЗСУ захищати незалежність України.

…Залишились незавершеними справи, нездійсненними мрії, - все перекреслила і в одну мить забрала клята війна. Юрій Андрійчук загинув 27 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Стельмахівка Сватівського району Луганської області.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, Юрій віддав найдорожче – своє життя…

Сльози і біль… Крає душу неповторна втрата…

Поховали Юрія в рідному селі Лотівка з усіма військовими почестями, живим коридором шани і вдячності, в скорботі на колінах проводжали односельці, друзі, побратими героя в останню його дорогу.\

Розділяємо горе родини, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою пам’яттю. Спомин про мужнього захисника України Юрія АНДРІЙЧУКА назавжди залишиться у наших серцях.

Грицівська громада

Останнє редагування 06 травня 2024, 16:14
0
репостів
0
репостів