Розділ Події

Роман Мацола підтримає відставку Віталія Яреми

Автор 17 січня 2015, 17:03
Роман Мацола підтримає відставку Віталія Яреми Фото ye.ua
Поки що жоден нардеп від Хмельниччини не підписався за відставку Генпрокурора Яреми. Про це повідомив нардеп від «Самопомочі» Єгор Соболєв на своїй сторінці у Фейсбук.
Парламентський комітет з питань протидії корупції визнав незадовільною роботу Генпрокуратури, а комітет з питань протидії та боротьби з корупцією почав збір підписів під постановою про недовіру генпрокурору. 

Для розгляду питання відставки генпрокурора необхідно зібрати 150 голосів депутатів.

Станом на 16 січня свої підписи поставили під постановою про недовіру поставили 120 депутатів. Із 9 нардепів від Хмельниччини підпис не поставив жоден. 

На своїй сторінці Єгор Соболєв закликав українців запитати своїх депутатів чому вони ще не підписалися під постановою про недовіру.

Годину тому Роман Мацола, на своїй стоірнці у фейсбуці повідомив, що готовий поставити свій підпис якщо під час пленарного засідання йому запропонують це зробити.

До сьогодні ініціатори відставки Генерального прокурора України Віталія Яреми з пропозицією поставити свій підпис під проектом постанови про висловлення недовіри генеральному прокурору до мене не зверталися. Якщо під час пленарного засідання мені запропонують це зробити, я поставлю підпис, оскільки в мене є багато питань до роботи прокуратури.
0
репостів
0
репостів