Симптоми онкології - коли варто звернутися до лікаря?

Як показує світова статистика, з кожним роком зростає ризик онкології серед населення. І це не залежить від віку чи статі.  Тому сучасні технології діагностики і лікування направлені на те, щоб надати змогу виявити симптоми онкології та вчасно прийняти потрібні дії. Лікувати онкологію у Львові варто у медичному центрі «Родина», в якому представлено все необхідне для досягнення мети.  

Ні в якому разі не можна ігнорувати та залишати без нагляду проблеми, які відносяться до онкології. Клініка «Родина» надає послуги висококваліфікованого лікаря-онколога. Саму консультацію та огляд проводять відповідаючи міжнародним стандартам введення клієнтів. До кожного клієнта використовується індивідуальний підхід, використовують новітні технології. Все це допомагає з максимальною ефективністю виявити онкологію ще на початкових стадіях, щоб підібрати найбільш оптимальні методи лікування. 

При яких симптомах важливо звернутися до лікаря-онколога? 

Найбільш поширеною проблемою серед пацієнтів вважається те, що онкологія може проходити безсимптомно. Отже, для проведення огляду та лікування потрібно звернутися до професійного спеціаліста. Лікар-онколог здатен визначити наступні специфічні симптоми:

  • Якщо спостерігається ущільнення м’яких тканин;
  • З’явилися родимки, папіломи, плями, що мають зони виразкування на шкірі;
  • При появі ушкоджень слизових оболонок, які не можуть загоїтися довгий час;
  • Збільшуються регіонарні лімфатичні вузли, виникають новоутворення, набряки, у жінок може змінюватися форма та розмір молочної залози;
  • У шийки матки можуть бути структурні зміни, у чоловіків збільшується простата;
  • З’являється кров у виділеннях, ці виділення можуть бути патологічними. 

Варто зауважити, що симптоми раку можуть не обмежуватися тими симптомами, що перераховані вище. Потрібні дослідження призначити може тільки професійний лікар-онколог, так як і поставити діагноз. 

Коли потрібне хірургічне втручання? 

Про оперативне втручання, також приймає рішення лікар-онколог. Це залежить від того, на якому ступені знаходиться патологія, від обсягу. Можуть запропонувати радикальну операцію, коли повністю видаляють орган. Або це може бути паліативне лікування, яке однозначно покращує життя пацієнта після цього. 

Онкологія вважається дуже серйозним випробуванням для людини. Але якщо прийняти потрібні міри, то це не стане вироком. Допомога висококваліфікованих лікарів є необхідною, тому не зволікайте, та залишайте заявку, якщо виникла підозра. 

Якщо цікавлять найкращі приватні клініки Львова  тоді варто звернути увагу на медичний центр «Родина». Дізнатися більше інформації про центр, можна на офіційному сайті, щоб прийняти остаточне рішення. 

 

0
репостів
0
репостів