Гастролер з Хмельницького намагався вкрасти дорогий парфум і не лише його

Автор 25 квітня 2024, 12:12

У Нетішині поліцейські затримали зловмисника, на рахунку якого крадіжка та грабіж. Чоловік викрав з магазину дороговартісні парфуми, а наступного дня повернувся і вже відкрито заволодів товаром.

Подія сталась днями у місті Нетішин. Гастролер з міста Хмельницького під час відвідин магазину виніс звідти дороговартісний товар, не розрахувавшись за нього.

Наступного дня чоловік повернувся, схопив дорогий парфум та вже мав намір залишити магазин. Втім його помітили працівники маркету. Попри спроби персоналу зупинити чоловіка, він втік разом із товаром.

Свідки події викликали правоохоронців. Зловмисника затримали того ж дня. Ним виявився 37-річний житель обласного центру, раніше судимий за майнові злочини.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.4 ст.185 (Крадіжка в умовах воєнного стану) та ч.4 ст.186 (Грабіж в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі направили клопотання до суду про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів