Розділ Події

На Шепетівщині прощались із командиром кулеметного взводу Касянчуком Василем

Автор 13 травня 2024, 17:03

Сьогодні, 13 травня у Білогірській громаді Шепетівського району прощалися із загиблиим захисником Касянчуком Василем Петровичем. Траурний кортеж спочатку прибув у Білогір'я, після чого вирушив за напрямком до рідного села воїна.

Кожен метр української землі збереженої Героями, кожен день, що наша держава протистоїть агресору, коштують надзвичайно високу ціну. Ми втрачаємо найдорожче - захисників, які у протистоянні з ворогом жертвують своїм життям. Захисників, завдяки яким ми продовжуємо жити в своїй рідній країні, кожен бойовий вихід яких може стати останнім.

Схиливши голови, сьогодні ромада зустрічала «на щиту» свого земляка. Касянчук Василь Петрович був справжнім офіцером: мужній, хоробрий, відданий своїй справі.

Зі слів побратимів, які приїхали провести військового в останню путь, він був прикладом для кожного з них. Бувши командиром кулеметного взводу, ніс службу в Запорізькій області.

Життя бійця обірвалося 11 квітня 2024 року, поблизу населеного пункту Роботине, під час виконання бойового завдання. Поховали воїна в його рідному селі Шимківці.

Вічна пам’ять! Щирі співчуття рідним та близьким загиблого військового. Нехай його душа знайде вічний спокій. Герої не вмирають, поки пам'ять про них жива.

Білогірська селищна рада

Останнє редагування 13 травня 2024, 17:09
0
репостів

Не пропускайте наші новини

Підписуйтесь на нас!

0
репостів